Menu

Van der Kraats als Groenspecialist in de schijnwerper

Wat kan Hoveniersbedrijf Van der Kraats als groenprofessional voor u betekenen? Dat is breed: zorgen voor een levende tuin, vergroening van buitenruimtes, deskundig advies, professionele aanleg én garantie.

Bekijk de VHG-video’s & tips

Een impressie van wat wij kunnen realiseren, is overzichtelijk op een rij gezet door onze branchevereniging VHG via een aantal inspirerende films. Zo laten deze zien hoe wij kunnen helpen met het aanleggen van bijvoorbeeld een biodiverse tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Of denk eens aan een eigentijdse prairietuin met het hele jaar door variatie in bloei en die ook erg geschikt is om periodes van droogte te weerstaan?


Bekijk alle video’s

Vergroening voor bedrijven

Ook voor zakelijke klanten bieden we tal van oplossingen om meer groen in en om de werkplek te realiseren. Daarmee wordt de interactie tussen werknemer en groen vergroot wat positief bijdraagt aan het welbevinden op bedrijf of kantoor. Daarnaast zorgt vergroening automatisch voor verkoeling en het vangt op een natuurlijke wijze overvloedig regenwater op. Hoe groot of klein een gebouw en omliggend bedrijfsterrein ook is, vergroening is altijd mogelijk!

Schakel de groenprofessional in

Gelukkig neemt de aandacht en waardering voor meer groen en biodiversiteit in onze woonomgeving de laatste jaren alleen maar toe.
Maar hoe realiseer je dat? En hoe ontwerp je het zo dat je er de komende jaren onbezorgd van kunt genieten? Daar komt de vakkennis en ervaring van de VHG professional dan om de hoek kijken. Met uitgebreide kennis van bodem en plantensoorten staan we klaar met gedegen advies en kunnen ook een compleet tuinontwerp verzorgen en de aanleg realiseren.

Bekijk onderstaande video’s voor een impressie van wat wij kunnen betekenen. Interesse in de mogelijkheden of alvast ideeën nodig voor je tuin? Neem dan contact op met Hovenier van der Kraats uit Scherpenzeel voor advies op maat.