hoveniersbedrijf vd kraats Scherpenzeel

Duurzaam & geruisloos snoeien met Husqvarna accugereedschap

×
Ga terug naar het overzicht

Wij vinden het belangrijk om onze hovenierswerkzaamheden duurzaam aan te pakken. Dus zo milieuvriendelijk mogelijk voor plant, mens én omgeving. Daarom zijn we zelf al een tijdje overgeschakeld van benzine- naar Husqvarna accugereedschap. Bijvoorbeeld voor het snoeien van struiken, hagen en heggen. Met dit gereedschap kunnen we net zo nauwkeurig en snel werken als met benzine aangedreven tuingereedschap, maar dan wel met een veel lagere Co2-uitstoot. Bovendien is er geen overlast van hinderlijke benzinedampen en ligt ook het geluidsniveau een flink stuk lager. Dat maakt accumachines ook prettig en comfortabel om mee te werken. Voor ons en voor u.

Voordelen van snoeien met accugereedschap

Veel hoveniersbedrijven in Nederland zijn al over op de accu en kiezen daarbij voor professionele labels. Wij hebben voor het kwaliteitsmerk Husqvarna gekozen omdat deze machines zeer prettig werken en een hoog rendement leveren. Dat betekent op 1 of 2 geschakelde accu’s een lange doorwerktijd in combinatie met krachtige prestaties. Zelfs hoge en meterslange buxus,- liguster- en beukenhagen zijn absoluut geen probleem. Kortom, wij zijn om en hopen hiermee ook tuineigenaren te stimuleren benzine aangedreven snoeigereedschap in te wisselen voor accugereedschap. Het is even een investering, maar deze verdient zich zeker terug. Bovendien is het onderhoud van accu snoeigereedschap veel eenvoudiger en het steeds halen en bijvullen met benzine is voorbij.

Advies over accu tuingereedschap

Naast accu heggenscharen zijn er van Husqvarna ook accu aangedreven grastrimmers, bosmaaiers, stokzagen, kettingzagen en bladblazers. Meer weten over de accumachines die wij bij hoveniersbedrijf Van der Kraats, de hovenier in de regio Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal gebruiken? Wij vertellen u graag meer. Spreek ons gerust aan als we bij u in de tuin met ons accugereedschap aan de slag gaan. We adviseren onze klanten namelijk graag over de mogelijkheden voor geschikt accu tuingereedschap rond huis en buitenruimte.

Ga terug naar het overzicht

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin