Lichtplan tuin laten maken

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Lichtplan tuin

Door middel van een goed lichtplan creëren we een gezellige sfeer aan jouw tuin. Wil je de verlichting automatisch aan en uit laten gaan? Wil je RGB LED verlichting? Kies maar! Laat je eens inspireren of vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Wat is een lichtplan?

Lichtplan maken

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een plattegrond van uw tuin, waarin weergegeven wordt waar de lampen moeten komen en hoeveel licht deze zullen geven. Met een lichtplan kun je zien waar er lichtbronnen moeten komen om de juiste plekken te verlichten.

Vraag offerte aan

Luxe tuin met lichtplan

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Professionele lichtplan tuin laten maken

Lichtplan realiseren

Lichtplan tuin laten maken

Door een lichtplan te laten maken is het mogelijk om jouw tuin beter in te richten. Doordat het licht op precies de juiste plekken komt maar ook vooral op de goede plekken niet komt, is het mogelijk een gezellige en unieke sfeer in te tuin te maken.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuininspiratie - tuin vol bloemen
Planten en bloemen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin