Lichtplan laten maken voor je tuin

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Lichtplan tuin

Door middel van een goed lichtplan creëren we een gezellige sfeer aan jouw tuin. Wil je de verlichting automatisch aan en uit laten gaan? Wil je RGB LED verlichting? Kies maar! Laat je eens inspireren of vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Wat is een lichtplan

Lichtplan maken

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een plattegrond van uw tuin, waarin weergegeven wordt waar de lampen moeten komen en hoeveel licht deze zullen geven. Met een lichtplan kun je zien waar er lichtbronnen moeten komen om de juiste plekken te verlichten.

Vraag offerte aan

Luxe tuin met lichtplan op maat

Onze voortuin in een paar dagen volledig getransformeerd tot mooie strakke tuin! De jongens werkten hard, netjes en lieten alles super schoon achter. Petje af!

Hoveniersbedrijf vd kraats lichtplan laten maken

Lichtplan realiseren

Lichtplan tuin laten maken

Door een lichtplan te laten maken is het mogelijk om jouw tuin beter in te richten. Doordat het licht op precies de juiste plekken komt maar ook vooral op de goede plekken niet komt, is het mogelijk een gezellige en unieke sfeer in te tuin te maken.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Planten en bloemen

Jan is een echte vakman. Wij zijn enorm blij met onze compleet gerenoveerde stadstuin. Jan communiceert prettig, hielp met de budgettering en schroomt niet om adviezen te (blijven) geven.

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin