Tuin automatiseren

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Tuin automatiseren

Een tuin waar je niks aan hoeft te doen, hoe heerlijk is dat? Met een geautomatiseerde tuin zorgen wij ervoor dat jij bijna niks meer hoeft te doen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een geautomatiseerde tuin? Kijk op tuininspiratie of vraag een offerte aan.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Een geautomatiseerde tuin

Efficient en automatisch

Een geautomatiseerde tuin

Een tuin die er prachtig bij ligt, maar waar je niks aan hoeft te doen. Dat kan werkelijkheid worden door een automatische tuin aan te leggen. Met sensoren houdt een computer de omstandigheden in de gaten, en stuurt waar nodig andere (automatische) apparaten aan.

Vraag offerte aan

Geautomatiseerde tuinverlichting

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Geautomatiseerde tuin laten aanleggen

Geautomatiseerd tuin plan

Geautomatiseerde tuin laten aanleggen

Is het gras wat te lang? Dan komt de robotgrasmaaier automatisch naar buiten. Heeft het niet geregend? Dan worden de sproeiers geactiveerd. Bij ons bent u op de juiste plek als u een automatische tuin wil laten aanleggen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuininspiratie - tuin vol bloemen
Planten en bloemen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin