Beplantingsplan laten maken

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Beplantingsplan laten maken

Het liefst wil je ieder moment van het jaar maximaal kunnen genieten van de beplanting in je tuin. Om dit te realiseren moet er goed worden nagedacht over welk type plant gepoot gaat worden. Welke planten zet je bij elkaar? Welke bloem bloeit in welke maanden? Wel of geen bodembedekkers? Wij kunnen dit samen met jou bepalen.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Wat is een beplantingsplan?

Beplantingsplan laten maken

Wat is een beplantingsplan?

Een beplantingsplan is een schematische weergave van jouw tuin, waarop we intekenen waar in de tuin planten moeten komen en waar er iets ingezaaid moet worden. Ook het soort plant en het aantal planten wordt weergegeven op het beplantingsplan.

Vraag offerte aan

Een goed uitgevoerd beplantingsplan

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Hoveniersbedrijf van de Kraats beplantingsplan

Samen mooi resultaat

Beplantingsplan laten maken

Ben je geïnteresseerd in een beplantingsplan? Dan helpen wij jou graag verder. We kijken samen naar de wensen voor de tuin en de mogelijkheden voor beplanting. Met jouw wensen en onze kennis over tuinen komen we tot een mooi resultaat.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuininspiratie - tuin vol bloemen
Planten en bloemen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin