Tuinontwerp laten maken

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Tuinontwerp laten maken

Elke nieuwe tuin begint met een goed ontwerp. Samen met jou inventariseren we alle wensen en eisen en bekijken we wat er in jouw tuin mogelijk is. Daarnaast kunnen we meedenken met het beplantingsplan, beregeningsplan en lichtplan. Wil je dat we het tuinontwerp in 2D of 3D tekenen?

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Het tuinontwerp

Altijd op maat

Het tuinontwerp

Wij beginnen met de maten van de tuin. Door dit als uitgangspunt te nemen kunnen wij alle elementen die jij graag wil terugzien passend maken voor jouw situatie. Als het ontwerp af is, laten we het graag aan je zien ter goedkeuring.

Vraag offerte aan

Tarieven tuinontwerp laten maken

  • Tuin tot 100 m2 – € 200,-
  • Tuin van 101 m2 tot 300 m2 – € 350,-
  • Tuin  van 301 m2 tot 500 m2 – € 450,-
  • Tuin groter dan 500 m2 – Prijs op aanvraag

Vraag offerte aan

Tuin ontwerp op maat laten maken

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

De uitvoering en het realiseren van je tuin

Tuinontwerp

De uitvoering

Ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we voor je aan de slag. Het is mooi om te zien hoe het ontwerp op papier langzaam realiteit begint te worden. Als wij beginnen met aanleggen wordt jouw op maat gemaakte ontwerp al binnen enkele dagen zichtbaar!

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuininspiratie - tuin vol bloemen
Planten en bloemen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin