Hoveniersbedrijf van de Kraats - tuinaanleg

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Tuinaanleg

Onze hoveniers werken al meer dan 20 jaar met passie om droomtuinen waar te maken. Van tuinontwerp tot tuin. Ook voor tuinrenovatie kun je bij ons terecht. Benieuwd welke projecten wij gerealiseerd hebben? Neem een kijkje bij onze tuininspiratie pagina of vraag een offerte aan.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Een tuin laten aanleggen

Tuin inspiratie

Een tuin laten aanleggen

Is jouw tuin niet meer mooi of wil je gewoon wat anders? Onze hoveniers komen graag een nieuwe tuin bij je aanleggen. Heb je al een bestaande tuin, maar wil je deze enigszins wat anders? Geen probleem. Ook voor tuinrenovatie kun je bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Tuininspiratie

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Waar kwaliteit zijn plek kent

Ervaring en kwaliteit

Waar kwaliteit zijn plek kent

Al meer dan 20 jaar zijn onze hoveniers bezig met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Vandaar dat wij de aangewezen partij zijn als je wat aan de tuin wil laten doen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Sfeervolle achtertuin
In-Lite tuinverlichting

Jan heeft ons met zijn team vanaf het eerste moment positief weten te verrassen met hun kennis, fijne manier van communiceren en vooral het meedenken.

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin