Beregening aanleggen Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Beregening aanleggen

Wij zorgen ervoor met een beregeningsplan dat jouw gazon er strak uit blijft zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij tuininspiratie of vraag een offerte aan.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Beregening aanleggen

Zorgeloos onderhouden

Beregening aanleggen

Wanneer er een goed plan op tafel ligt is het aanleggen van de beregening niet zo heel spannend. Het moet vooral goed gebeuren. Waar komen de gaatjes in de slang te zitten? Hoe leggen we de slangen? Waar sluiten het systeem op aan? En misschien wil je jouw beregening volledig geautomatiseerd laten werken? Zo ben je er zeker van dat je planten nooit water tekort komen.

Vraag offerte aan

Goede beregening zorgt voor optimale groei van de planten

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Beregening laten aanleggen

Beregeningplan

Beregening laten aanleggen

Als wij een plan hebben gemaakt voor een efficiënt sproeisysteem komen we het bij jou in de tuin installeren. Het beregeningsplan wordt precies zo uitgevoerd dat de tuin op alle plekken de juiste hoeveelheid water krijgt.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Sfeervolle achtertuin
In-Lite tuinverlichting

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin