Tuinonderhoud Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Tuinonderhoud? Wij komen graag bij je langs

Of je nou een bestaande tuin hebt of door ons een tuin hebt laten aanleggen, het juist onderhouden van planten is van vitaal belang. Zo voorkom je dat planten onnodig afsterven en je tuin er altijd goed bijstaat.

Offerte aanvragen
×
Tuin verzorging een goed onderhouden tuin

Tuinverzorging

Een goed onderhouden tuin

Je zit het lekkerst in je tuin als deze er netjes bij ligt. Het is daarom belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden. De bomen goed gesnoeid, het gras mooi gemaaid en de planten voorzien van genoeg water. Een tuin die goed onderhouden wordt gaat vaak ook langer mee. Planten groeien beter, tegels blijven netter en niet geheel onbelangrijk: bijen, vlinders en andere insecten komen vaker bij je op visite.

Vraag offerte aan

Tuin door Hoveniersbedrijf van de Kraats

Jan is een echte vakman. Wij zijn enorm blij met onze compleet gerenoveerde stadstuin. Jan communiceert prettig, hielp met de budgettering en schroomt niet om adviezen te (blijven) geven.

Tuinonderhoud laten doen

Kennis en onderhoud

Tuinonderhoud laten doen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats doen wij graag het onderhoud aan jouw tuin. Dankzij onze kennis van planten, bomen en al het andere in jouw tuin weten wij als geen ander wat de tuin nodig heeft. Je bepaald zelf hoe vaak wij langskomen. Wil je dat we één keer per jaar of juiste iedere week langskomen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Laat je tuin onderhouden door hoveniersbedrijf vd kraats
Tuin onderhoud hoveniersbedrijf vd kraats

Jan heeft ons met zijn team vanaf het eerste moment positief weten te verrassen met hun kennis, fijne manier van communiceren en vooral het meedenken.

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin