Beregeningsplan laten maken

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Beregeningsplan

Een beregeningsplan zorgt ervoor dat jouw tuin in topconditie blijft. Met een effectief beregeningssysteem is het mogelijk om precies te bepalen waar de sproeiers van het systeem moeten komen. Een beregeningssysteem valt volledig te automatiseren.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Hoe werkt een beregeningsplan?

Wat moet je weten

Hoe werkt een beregeningsplan?

Om een beregeningsplan te maken, hebben wij een aantal dingen nodig. Als eerste moeten we de precieze afmetingen van de tuin weten. Daarnaast moet er een schematische weergave van de tuin gemaakt worden, met een weergave van alle planten. Ook de ligging, hoogteverschillen en bodemkwaliteit moeten in kaart worden gebracht.

Vraag offerte aan

Beregeningsplan voor je tuin

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Aan de slag met het beregeningsplan

Beregeningsplan

Aan de slag

Na het plan te hebben gerealiseerd gaan we van start met het maken van een ontwerp. Samen lopen we alle aanmerkingen en details nog een keer door en zorgen we ervoor dat het beregeningsplan helemaal naar wens wordt gemaakt. Zo kan jij ontspannen en de rest overlaten aan de automatisatie van de beregening in de tuin. 

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Exclusieve tuin met cortentstaal
Moderne tuin

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin