Hoveniersbedrijf van de Kraats | Scherpenzeel

Hoveniersbedrijf van de Kraats

×
Over Hoveniersbedrijf van de Kraats

Kennis en ervaring

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Onze dynamische en ervaren medewerkers hebben de kennis en de apparatuur om elke keer een perfect resultaat op te leveren. We staan klaar om uw particuliere- of bedrijfstuin een lust voor het oog te maken en duurzaam te verbeteren. Van de Kraats is de hovenier ‘Waar kwaliteit z’n plek kent’.

Laat je inspireren

Onze auto's

Jan en José

Wie wij zijn

Jan verzorgt de organisatie en het contact met klanten. Hij heeft een opleiding in Houten gevolgd, en is door jarenlange ervaring op de hoogte van alle kanten van het hoveniersvak. Jan heeft een passie voor het hoveniersvak, en de drijfveer om elk project tot in de details netjes uit te voeren. José verzorgt de administratie en maakt tuinontwerpen. Ze heeft ook in Houten de opleiding gevolgd en haar diploma behaald met tekenen als specialisatie. José vindt het geweldig om klanten te kunnen inspireren en te verrassen met innovatieve ideeën voor hun tuin.

Laat je inspireren

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud - tuinaanleg
Tuin met grind en planten

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Stel je vraag

Ben je op zoek naar een hovenier? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag met je mee. Of het nou gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhoud van een bestaande tuin, onze hoveniers staan voor je klaar.

Neem contact op

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin