Menu

Over Ons

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Onze dynamische en ervaren medewerkers hebben de kennis en de apparatuur om elke keer een perfect resultaat op te leveren. We staan klaar om uw particuliere- of bedrijfstuin een lust voor het oog te maken en duurzaam te verbeteren. Van de Kraats is de hovenier ‘Waar kwaliteit z’n plek kent’.

Ons bedrijf en ons team

Ons bedrijf voert ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen uit. We zijn zowel in de particuliere als in de zakelijke sector werkzaam. Ons hoveniersbedrijf bestaat sinds 2000 en wordt geleid door Jan van de Kraats en José van den Brandhof.

Jan verzorgt de organisatie en het contact met klanten. Hij heeft een opleiding in Houten gevolgd, en is door jarenlange ervaring op de hoogte van alle kanten van het hoveniersvak. Jan heeft een passie voor het hoveniersvak, en de drijfveer om elk project tot in de details netjes uit te voeren.

José verzorgt de administratie en maakt tuinontwerpen. Ze heeft ook in Houten de opleiding gevolgd en haar diploma behaald met tekenen als specialisatie. José vindt het geweldig om klanten te kunnen inspireren en te verrassen met innovatieve ideeën voor hun tuin.

Onze gereedschappen

Onze hoveniers kunnen beschikken over een breed assortiment aan moderne machines en apparatuur. Voor een groot deel werken die op accustroom, wat beter is voor mens en milieu. Door onze gespecialiseerde en efficiënte apparatuur kunnen onze medewerkers elke klus nauwkeurig en snel uitvoeren. U mag dus altijd rekenen op een optimaal resultaat.

Waarom klanten kiezen voor ons

Bij ons bedrijf heeft kwaliteit altijd de hoogste prioriteit. Elke klus die wij uitvoeren is tot in de details netjes afgewerkt. Wij gebruiken moderne en gespecialiseerde apparatuur, waardoor het resultaat van ons werk uitstekend is. Bij de aanleg van een tuin gebruiken we nooit inferieure materialen: wij willen dat al onze projecten er over vijf of tien jaar nog steeds prima uitzien. Hoveniersbedrijf van de Kraats is de tuinspecialist in regio Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal ‘Waar kwaliteit z’n plek kent’.

Bij ons gelden korte lijntjes: wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, en zijn makkelijk te bereiken via telefoon en e-mail. Door onze lange ervaring hebben we een luisterend oor voor onze klanten ontwikkeld. Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin zijn uw verlangens altijd de rode draad.