Exclusieve tuin door Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Exclusieve tuinen

Door een goed ontwerp, mooie materialen en stijlvolle planten te gebruiken ontstaat er een luxe en exclusief gevoel bij je eigen tuin. Inspiratie nodig wat wij voor jou tuin kunnen doen? Kijk bij onze tuininspiratie of vraag een offerte aan.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Het luxe gevoel van een exclusieve tuin

Lekker buiten zitten

Het luxe gevoel van een exclusieve tuin

Buiten zitten is heel prettig. Zeker als je dit in een fijne tuin kunt doen. Maar soms wil je net een beetje meer. Door mooie materialen en stijlvolle planten te gebruiken krijg je het luxe gevoel dat een exclusieve tuin je kan bieden.

Vraag offerte aan

Hoveniersbedrijf vd kraats exclusieve tuinen

Heeft bij ons een prachtige tuin aangelegd. Het ontwerp van José is een mooie werkelijkheid geworden. Vakmanschap en klantcontact gaan hier optimaal samen. Wij zijn meer dan tevreden

Exclusieve en luxe tuinen

Van droom naar realiteit

Exclusieve tuin laten aanleggen

Bij ons ben je aan het juiste adres als je een exclusieve tuin wil laten aanleggen. Door goede materialen te gebruiken en vooraf een ontwerp te maken zorgen wij ervoor dat de tuin zoals jij deze voor ogen had realiteit wordt.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Exclusieve tuin met cortentstaal
Moderne tuin

We zijn ontzettend goed geholpen door hoveniersbedrijf van de Kraats. Zij hebben zowel onze voortuin als achtertuin aangelegd precies op de manier zoals we het wilden.

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin