Hoveniersbedrijf vd kraats sedumdak laten aanleggen

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Sedumdak laten aanleggen

Wij geloven erin dat een groener Nederland een beter Nederland is. Het toepassen van sedumdaken is een laagdrempelige manier om de omgeving rondom je huis te vergroenen. Een sedumdak kan toegepast worden op zowel platte en schuine daken.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Wat is een sedumdak hoveniersbedrijf vd kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Wat is een sedumdak?

Een sedumdak staat ook wel bekend als een groen dak. Het is een dak met daarop beplanting. De grootste voordelen zijn dat een sedumdak zorgt voor een koeler huis en een langere levensduur van het dak.

Vraag offerte aan

Daken vergroenen met een sedumdak

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

sedumdak laten aanleggen hoveniersbedrijf vd kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Sedumdak laten aanleggen

Ook filtert een sedumdak giftige stoffen, fijnstof en CO2. Er zijn dus genoeg redenen om zo’n dak aan te laten leggen. En daarvoor bent u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Prachtig sedumdak
Tuinrealisatie sedumdak laten aanleggen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin