Vijver laten aanleggen door een hovenier

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Vijver laten aanleggen

Een vijver is vaak het middelpunt in je tuin die rust uitstraalt. Samen met jou en onze hoveniers kunnen wij een mooie rustplek creëren die helemaal in jouw tuin past. Wil jij hier meer over weten? Kijk dan bij tuininspiratie of vraag een offerte aan.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×
Het middelpunt van de tuin

Mooi en rustgevend

Het middelpunt van de tuin

Een vijver zorgt vaak voor een nieuw middelpunt in de tuin. Het water, met daarin planten en vissen, heeft iets moois en rustgevends. Vandaar dat veel mensen tegenwoordig weer een vijver laten aanleggen. En vind je het misschien leuk om een waterval naast je vijver te hebben? Een waterval zorgt voor een rustgevend geluid en zorgt voor extra zuurstof in het water. Wist je dat een vijver een mooie verzamelplaats is voor kikkers, libellen en andere interessante beestjes?

Vraag offerte aan

Luxe tuin met vijver

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Vijver in de tuin

Ontwerpen en realiseren

Zwemvijver laten aanleggen

Wist je dat er ook opties zijn om je vijver om te toveren tot zwemvijver? Met specifieke planten, diverse pompen en een speciale ondergrond kunnen we ervoor zorgen dat je kunt zwemmen in je eigen vijver. Geen chloor, maar puur en natuurlijk water. Een natuurlijk filtratiesysteem om functie en design te combineren. Samen met jou maken we een ontwerp en bepalen we waar de vijver moet komen. Vervolgens komen onze hoveniers de (zwem)vijver realiseren!

Vraag offerte aan

Eerste afspraak

Vrijblijvend kennismaken

Plan & Ontwerp

Plan & ontwerp

Realisatiefase

Realisatiefase

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuininspiratie - tuin vol bloemen
Planten en bloemen

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin