Hoveniersbedrijf van de Kraats Scherpenzeel

Kies voor de kwaliteit van VHG Hoveniersbedrijf van der Kraats

×
Ga terug naar het overzicht

Of we nu voor particuliere klanten werken of voor zakelijke opdrachtgevers een tuin onderhouden en aanleggen, we doen het allemaal met evenveel passie én waarborg van kwaliteit. En daarin maken graag het verschil met andere hoveniersbedrijven en stratenmakers. Wij concurreren namelijk liever niet om de laagste prijs, maar we worden graag gevraagd voor onze deskundigheid als het gaat om ontwerp, plantenselectie en tuinonderhoud.

Complete service tuinaanleg en onderhoud

Behalve dat klanten kunnen rekenen op tuinen die er jaarrond goed verzorgd bijliggen, pakken we bij tuinaanleg het complete traject op. De tuinwensen van de klant vertalen we daarbij naar verrassende ontwerpen, met doordachte selecties van bomen, planten en heesters. Ook regelen we de volledige aanleg, inclusief grondbewerking, bestrating, houtbouw en het inplanten. Dus geen afzonderlijke partijen die bij de klant op de stoep staan, maar 1 partij die alles regelt en ervoor zorgt dat de tuin wordt opgeleverd zoals met de opdrachtgever is afgestemd.

Uw VHG groenprofessional met garantie

Met Hoveniersbedrijf van der Kraats kiezen klanten ook voor gewaarborgde kwaliteit en zekerheid, want ons bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging van hoveniersbedrijven; de VHG. Dat betekent dat ze kunnen vertrouwen op grondige vakkennis, gemaakte afspraken altijd netjes worden nagekomen en we zijn helder in onze tarieven. Bovendien worden eventuele klachten of fouten netjes afgehandeld via de VHG Algemene Consumentenvoorwaarden. Daarmee krijgen klanten dus extra garantie op de werkzaamheden.

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend met ons kennismaken voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Neem met ons contact op via 033 – 277 87 16 of info@hoveniersbedrijfvdkraats.nl

Ga terug naar het overzicht

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin