Menu

Hovenier Veenendaal Jan van de Kraats

Jan van de Kraats is als hovenier nabij Veenendaal gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw droomtuin. Wij helpen u graag bij het ontwerp en de uitvoering. Door onze centrale ligging in Scherpenzeel op een steenworp afstand van Veenendaal, zijn wij tevens altijd in de buurt om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven. Kortom, als het aankomt op uw Veenendaalse tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl uw tuin altijd in perfecte staat verkeert.

Hovenier in Veenendaal voor elke tuin

Hoveniersbedrijf van de Kraats is voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Veenendaal dé specialist als het gaat om tuinen. Al vanaf 2000 runt Jan van de Kraats samen met José van den Brandhof zijn hoveniersbedrijf. José en Jan vullen elkaar perfect aan. Jan is uw aanspreekpunt en organiseert de tuinprojecten. Met zijn jarenlange ervaring weet hij elk project goed te organiseren en met oog voor detail uit te voeren. Jose wordt ingeschakeld als er een tuinontwerp moet worden gemaakt. Beiden zijn met hun opleiding tot hovenier en jarenlange ervaring specialist in het ontwerpen en aanleggen van de mooiste tuinen.

Bent u benieuwd wat wij als hovenier in Veenendaal voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje tussen onze projecten en laat u inspireren!

Doe inspiratie op

hovenier-van-de-kraats-08-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-07-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-01-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-06-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-03-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-05-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-10-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-04-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-09-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-02-1800x1200
previous arrow
next arrow

Sterke punten hoveniersbedrijf van de Kraats

Als u ons inschakelt als hovenier in de regio Veenendaal, Woudenberg en Scherpenzeel, profiteert u van verschillende voordelen. We zetten ze voor u op een rij.

  • Door puur vakmanschap garanderen wij de beste kwaliteit;
  • Door onze elektrisch oplaadbare machines dragen we bij aan een duurzaam milieu;
  • Met onze hoogwaardige apparatuur werken wij snel, efficiënt en nauwkeurig;
  • Door enkel A-kwaliteit materialen te gebruiken bent u verzekerd van een tuin die nog jaren mee gaat;
  • Wij werken met korte lijntjes: uw wensen zijn altijd bespreekbaar;

Bent u benieuwd wat wij als Veenendaals hovenier voor u kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek of neem telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard is het contact met ons geheel vrijblijvend en zit u bij ons nergens aan vast.

Neem nu contact met ons op