Hovenier Veenendaal

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hovenier Veenendaal gezocht?

Al meer dan 20 jaar zijn wij toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen voor de particuliere en zakelijke markt. Onze tuinen vind je door heel Nederland.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×

De mooiste tuinen

Planten staan centraal

Hoveniersbedrijf van de Kraats ontwerpt vanuit een missie: groen terugbrengen in de tuinen van Nederland. Wij creëren graag tuinen waar planten centraal staan. Hierdoor beleef je het echte buitengevoel.

Exclusieve tuin met vijver

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Hoveniersbedrijf Scherpenzeel Woudenberg Veenendaal Ede

Kwalitatieve tuinen

Hoveniersbedrijf Veenendaal

Jan van de Kraats is als hovenier nabij Veenendaal gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw droomtuin. Wij helpen je graag bij het ontwerp en de uitvoering. Door onze centrale ligging in Scherpenzeel op een steenworp afstand van Veenendaal, zijn wij tevens altijd in de buurt om je tuin een onderhoudsbeurt te geven. Kortom, als het aankomt op uw Veenendaalse tuin, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt er geen omkijken meer naar, terwijl je tuin altijd in perfecte staat verkeert.

Laat je inspireren

Hoveniersbedrijf Scherpenzeel

Tuinonderhoud

Hovenier in Veenendaal

Hoveniersbedrijf van de Kraats is voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Veenendaal dé specialist als het gaat om tuinen. Al vanaf 2000 runt Jan van de Kraats samen met José van den Brandhof zijn hoveniersbedrijf. José en Jan vullen elkaar perfect aan. Jan is uw aanspreekpunt en organiseert de tuinprojecten. Met zijn jarenlange ervaring weet hij elk project goed te organiseren en met oog voor detail uit te voeren. Jose wordt ingeschakeld als er een tuinontwerp moet worden gemaakt. Beiden zijn met hun opleiding tot hovenier en jarenlange ervaring specialist in het ontwerpen en aanleggen van de mooiste tuinen.

Laat je inspireren

Tuin door Hoveniersbedrijf van de Kraats

Exclusieve tuin met cortentstaal
Moderne tuin

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin