Menu

Hovenier Veenendaal Jan van de Kraats

Jan van de Kraats is hovenier nabij Veenendaal, gevestigd in Scherpenzeel, en helpt u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin. Wij helpen u graag bij het ontwerp en de uitvoering. Ook voor het onderhoud zijn wij uw aangewezen partner. Kortom, als het aankomt op uw tuin, dan kunt u alles aan ons uitbesteden. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl uw tuin altijd in perfecte staat verkeert.

Neem nu contact met ons op

Hovenier Veenendaal voor wie?

Deze hovenier nabij Veenendaal staat zowel klaar voor particuliere tuinen en zakelijke klanten. Al vanaf 2000 runt Jan van de Kraats samen met José van den Brandhof zijn hoveniersbedrijf. José en Jan vullen elkaar perfect aan. Jan is uw aanspreekpunt en organiseert de tuinprojecten. Met zijn jarenlange ervaring weet hij elk project goed te organiseren en met oog voor detail uit te voeren. Jose wordt ingeschakeld als er een tuinontwerp wordt gemaakt en is daarnaast verantwoordelijk voor de administratie. Beiden hebben de opleiding tot hovenier in Houten gevolgd. José heeft zich daarbij gespecialiseerd in tekenen. Bent u benieuwd wat zij voor uw tuin kan betekenen? Laat u verrassen en inspireren door haar innovatieve ideeën.

previous arrow
next arrow
Slider

Sterke punten hoveniersbedrijf van de Kraats

Als u ons hoveniersbedrijf inschakelt voor uw tuin in o.a. regio Veenendaal, Woudenberg en Scherpenzeel, profiteert u van verschillende voordelen. We zetten ze voor u op een rij.

  • Kwaliteit staat bij ons voorop.
  • Wij beschikken over een breed assortiment moderne machines om die kwaliteit te waarborgen.
  • Veel van onze machines werken op accustroom, zodat wij ons steentje bijdragen aan een duurzaam milieu.
  • Door kwalitatief hoogwaardige apparatuur kunnen wij projecten snel en nauwkeurig uitvoeren met als resultaat de droomtuin die u voor ogen heeft.
  • Door het gebruik van inferieure materialen zorgen we ervoor dat uw tuin er binnen 5 tot 10 jaar nog precies zo uitziet als na oplevering van het project.
  • We werken met korte lijnen en houden uw wensen als leidraad bij uitvoering van het project.

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en om uw mogelijkheden te bespreken of neem telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact met ons op