Menu

Hovenier Woudenberg

Hoveniersbedrijf van de Kraats is veelzijdig hovenier nabij Woudenberg. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het regulier onderhoud van de particuliere tuin of bedrijfstuin, wij verzorgen ook tuinaanleg en tuinontwerp. Met een team van enthousiaste ervaren medewerkers voegen we groen, kleur en structuur in iedere buitenruimte en zorgen voor een duurzaam beheer.

Neem contact met ons op

Hovenier nabij Woudenberg met visie

Hoveniersbedrijf van de Kraats, hovenier Woudenberg, helpt u verder. Wij combineren jarenlange ervaring en passie voor het vak en is daarmee uw keuze als hovenier in Woudenberg en omstreken. Van het op orde brengen van een tuin waar lange tijd niets is gedaan tot grootschalige tuinaanleg waarbij wat betreft originaliteit en kwaliteit alle puntjes op de i worden gezet; wij verzorgen het allemaal. Zo zorgen we voor tuinontwerpen met een juiste balans tussen elementen als bestrating, gazon, plantvakken en waterpartijen. Met een fraaie overkapping, veranda of pergola maken we naar wens uw tuingeluk compleet.

Beplanting en grondverbetering

Naast een nieuw tuinontwerp kunnen we ook zorgen voor een doordacht beplantingsplan waar u jaren van geniet. Met een goede verhouding tussen lage en hoge struiken en bomen die op de gewenste plek optimaal kunnen groeien. Grondanalyse en verbetering krijgt daarbij alle aandacht en we werken uitsluitend met organische meststoffen om het bodemleven te activeren en de vruchtbaarheid van de bodem te bevorderen.

Tuinonderhoud het hele jaar door

Als hovenier in Woudenberg zijn wij inzetbaar voor allerlei onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien, wieden, heggen scheren, verplanten en gazononderhoud. Om het werk snel en netjes uit te voeren gebruiken we daarvoor zomogelijk efficiënte machines op accu; beter voor u, ons en het milieu. Onderhoud kan ook via een voordelig jaarcontract waarbij we meerdere malen per seizoen langskomen om de tuin er verzorgd uit te laten zien. Wat dat betreft bieden we het hele jaar rond complete tuinontzorging.

Tuinwerk = maatwerk

Sinds de oprichting in 2000 heeft de hovenier in de regio Woudenberg, Scherpenzeel en Veenendaal een groot portfolio met tevreden klanten opgebouwd. Om voor iedereen de ideale tuin te creëren, is ons hovenierswerk altijd maatwerk. Uurtarieven en totaalprijzen zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht, informeer daarom vrijblijvend naar onze richtprijzen. Uiteraard komen we graag langs voor een vrijblijvend tuinadvies.

Hoveniersbedrijf in de regio Woudenberg nodig?

Heeft u een vraag over het ontwerp, de aanleg, of het onderhoud van uw tuin? Of wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Hoveniersbedrijf van de Kraats helpt u graag! U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door dit contactformulier in te vullen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

hovenier-van-de-kraats-08-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-07-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-01-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-06-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-03-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-05-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-10-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-04-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-09-1800x1200
hovenier-van-de-kraats-02-1800x1200
previous arrow
next arrow

Tips over groenvoorziening

Hoveniersbedrijf van de Kraats beschikt over alle benodigde kennis en materieel om elk tuinproject, (openbare) buitenruimte en groenproject tot een succes te maken. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen. Graag helpen wij u een handje om deze tuintips met u te delen. Van handige onderhoudtips afgestemd op het seizoen tot belangrijk nieuws uit de markt of ons bedrijf.

bomen-planten-tip-herfst

Bomen planten – De herfst is het ideale seizoen

Herfsttip – Bollen planten

herfsttip-bollen-planten-in-de-herfst