Hovenier Woudenberg

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hovenier Woudenberg gezocht?

Je kunt bij ons terecht voor tuinonderhoud van een particuliere tuin of bedrijfstuin. Daarnaast verzorgen wij ook tuinaanleg en tuinontwerp. Met een team van enthousiaste ervaren medewerkers voegen we groen, kleur en structuur in iedere buitenruimte en zorgen voor een duurzaam beheer.

Tuininspiratie Offerte aanvragen
×

De mooiste tuinen

Planten staan centraal

Hoveniersbedrijf van de Kraats ontwerpt vanuit een missie: groen terugbrengen in de tuinen van Nederland. Wij creƫren graag tuinen waar planten centraal staan. Hierdoor beleef je het echte buitengevoel.

Exclusieve tuin met vijver

We genieten enorm van onze nieuwe achtertuin. Bedankt voor het ontwerpen en realiseren hiervan en de loyale, flexibele, vriendelijke en kundige wijze waarop dit project met ons is gelopen.

Hoveniersbedrijf Scherpenzeel Woudenberg Veenendaal Ede

Kwalitatieve tuinen

Hoveniersbedrijf Veenendaal

Hoveniersbedrijf van de Kraats gaat graag aan de slag met het realiseren van je droomtuin. Onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen ervoor dat wij ieder project, keer op keer, met tevredenheid van onze klanten afronden. Van het onderhouden en renoveren tot aan het ontwerpen en realiseren van prachtige tuinen. Mogen wij je tuin ontwerpen? Onze tuinontwerpen worden gemaakt met een juiste balans tussen elementen als bestrating, gazon, plantvakken en waterpartijen. Ook kun je ons inzetten voor het maken van een fraaie overkapping, veranda of pergola.

Laat je inspireren

Hoveniersbedrijf Scherpenzeel

Tuinonderhoud

Hovenier in Woudenberg

Als hovenier in Woudenberg zijn wij inzetbaar voor allerlei onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien, wieden, heggen scheren, verplanten en gazononderhoud. Om het werk snel en netjes uit te voeren gebruiken we efficiĆ«nte machines op accu’s; beter voor jou, ons en het milieu. Onderhoud kan ook via een voordelig jaarcontract waarbij we meerdere malen per seizoen langskomen om de tuin er verzorgd uit te laten zien. Wat dat betreft bieden we het hele jaar rond complete ontzorging.

Laat je inspireren

Tuin door Hoveniersbedrijf van de Kraats

Exclusieve tuin met cortentstaal
Moderne tuin

Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats supergoed geholpen met onze tuin weer op orde te krijgen. Niet alleen aandacht voor de tuin maar ook voor de mens die van de tuin gebruik maakt. Top bedrijf!

Van ontwerp tot realisatie

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit Scherpenzeel is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van (exclusieve) tuinen.

Zwemvijver achtertuin