Menu

Tuin ontwerp

Net als een nieuw huis vraagt een nieuwe tuin om een expert die een plan opstelt. José is ontwerpster van Hoveniersbedrijf van de Kraats, en zorgt dat uw nieuwe tuin een aantrekkelijke en harmonieuze ruimte wordt. Ze heeft tien jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen en is altijd bezig om nieuwe inspiratie op te doen.

Een persoonlijk gesprek…
Als u overweegt om uw tuin te laten vernieuwen, maakt José graag een persoonlijke afspraak met u. Ze bespreekt uw wensen: of u vooral gras of bestrating wilt, welke tuinafscheidingen uw voorkeur hebben, of u speciale tuinelementen zoals een veranda of een pergola wenst. Ook bekijkt ze graag uw bestaande tuin en de zichtlijnen daarop vanuit uw woning. Als u geen keuze kan maken uit alle opties kan José u helpen met suggesties en inspiratiefoto’s.

…zorgt voor een ideaal ontwerp
Op basis van dit gesprek kan José een eerste ontwerp maken, dat rekening houdt met al deze aspecten. Het ontwerp, in de vorm van één of twee computertekeningen, geeft u een uitstekend beeld van de mogelijke nieuwe inrichting van uw tuin. Bevalt dit ontwerp u, dan kan het tot in de details uitgewerkt en aangepast worden. Zodra u helemaal tevreden bent met het ontwerp, dan kan Hoveniersbedrijf van de Kraats een offerte voor aanleg en inrichting van uw nieuwe tuin opstellen. Kijk op onze ontwerpkosten pagina om een volledig overzicht te krijgen van de kosten die verbonden zitten aan deze service.